Testa Coworking på Norra Station

Boka här

Testa att jobba en dag i våra lokaler.

Boka en valfri dag för att testa vår coworking kostnadsfritt! Du får tillgång till en arbetsplats, wifi, tysta arbetsrum och fritt kaffe i vår lounge. Cafét bjuder på 20% rabatt på lunch och fika under din provjobbar-dag och Galleri LUX har utställningar som du kan passa på att se. Du kan också ta del av föreläsningar, temafrukostar och after work som arrangeras i huset.

Varmt välkommen att höra av dig!

Är du intresserad och vill boka/veta mer?

Kontakta Linda Carlander,
063- 14 58 00 (kl. 8-15)
linda.carlander@norra-station.nu

Co-workers

”Att arbeta på Norra Station känns nytt, fräscht och spännande varje dag. Det blir aldrig tråkigt. Jag kan välja att arbeta på avskild tystare plats eller i öppet landskap för en mer social arbetsdag. För mig som mest jobbar hemifrån är det en superbra atmosfär att byta till emellanåt.”


Pelle Angvert

”På Norra Station är det en härlig miljö med bra arbetsplatser och trevliga co-workingkollegor. Här ordnas nätverksträffar och after works regelbundet – något som är värdefullt för mig som småföretagare. Vem vet – kanske uppstår nya spännande affärsidéer? Att det sedan är mycket god mat och gott fika i caféet är också ett stort plus. Jag ser nu fram emot att testa den härliga takterrassen med en kaffe tillsammans med mina co-workingkollegor där när det blir lite varmare.”

Linda Tillman

”Magiskt att kliva in på kontoret på Norra Station där kafferostningen pågår för fullt och sprider ljuvliga dofter ända ut i gränderna. Planering och jobb med dagens första kopp är inte alls en dum start på dagen. Här sitter jag några dagar i månaden för att nätverka, ha mina kundmöten och arbeta i en av stans mest läckra och kreativa kontorsmiljöer. Happy.”

Märit Jonsson