Tidsbegränsat erbjudande

Testa Coworking på Norra Station

valfri dag i september
Läs mer

Testa att jobba en dag i våra lokaler.

Nu kan du boka in en valfri dag under september för att kostnadsfritt testa co-working på Norra Station. Du kommer att ha tillgång till arbetsplats, wifi, mötesrum, tysta rum, rabatt i caféet och möjlighet att se utställningar, delta i after work, temafrukostar etc som arrangeras. Oavsett vilken dag du väljer att prov-jobba är du välkommen på allt som händer under perioden.

Boka din plats!

Är du intresserad och vill boka/veta mer?

Kontakta Linda Carlander,
063- 14 58 00 (kl. 8-15)
linda.carlander@norra-station.nu

Co-workers

”Att arbeta på Norra Station känns nytt, fräscht och spännande varje dag. Det blir aldrig tråkigt. Jag kan välja att arbeta på avskild tystare plats eller i öppet landskap för en mer social arbetsdag. För mig som mest jobbar hemifrån är det en superbra atmosfär att byta till emellanåt.”


Pelle Angvert

”På Norra Station är det en härlig miljö med bra arbetsplatser och trevliga co-workingkollegor. Här ordnas nätverksträffar och after works regelbundet – något som är värdefullt för mig som småföretagare. Vem vet – kanske uppstår nya spännande affärsidéer? Att det sedan är mycket god mat och gott fika i caféet är också ett stort plus. Jag ser nu fram emot att testa den härliga takterrassen med en kaffe tillsammans med mina co-workingkollegor där när det blir lite varmare.”

Linda Tillman

”Magiskt att kliva in på kontoret på Norra Station där kafferostningen pågår för fullt och sprider ljuvliga dofter ända ut i gränderna. Planering och jobb med dagens första kopp är inte alls en dum start på dagen. Här sitter jag några dagar i månaden för att nätverka, ha mina kundmöten och arbeta i en av stans mest läckra och kreativa kontorsmiljöer. Happy.”

Märit Jonsson