Tidsbegränsat erbjudande

Kom och testa en dag på

Norra Station co-working

3–13 juni

Läs mer

Testa att jobba en dag i våra lokaler.

Nu kan du boka in en valfri dag under perioden 3–13 juni för att kostnadsfritt testa co-working på Norra Station. Du kommer att ha tillgång till arbetsplats, wifi, mötesrum, tysta rum, rabatt i caféet och möjlighet att se utställningar, delta i after work, temafrukostar etc som arrangeras. Oavsett vilken dag du väljer att prov-jobba är du välkommen på allt som händer under perioden.

Detta händer under prova-på-veckorna:

Måndag 3 juni – torsdag 13 Juni

 • Som Prova-på-gäst får du gratis kaffe och 20% rabatt på fika och lunch i Norra Station Café

Fredag 7 juni

  • Curious Club Breakfast – Om Relationsmat från Regenerativa jordbruk
   Företaget Slaktarn förser Norra Station café med högkvalitativa produkter med en hållbar och respektfull djurhållning som grund. Magnus Rindberg och Johan Danielsson berättar under fredagens Curious Club Breakfast om hur god djurhållning, hänsyn till klimatet och den biologiska mångfalden ger Norra Stations gäster möjlighet till en härlig matupplevelse varje dag. Och varför vi kan fortsätta äta kött med gott samvete.

Plats: Norra Station Café

Onsdag 12 juni

  • Curious Club Breakfast – Kaffe- och chokladprovning
   Norra Station kan stoltsera med eget kafferosteri i huset och som Coworking-hyresgäst har du fri tillgång till nyrostat kaffe under din arbetsdag! Under Curious Club Breakfast får vi veta mer om kafferostningens ädla konst och historia. Anna-Karin Mosten guidar oss därefter genom smakprover av choklad av högsta kvalitet från Telogott.

Plats: Norra Stations egna kafferosteri (invid cafédisken)

Torsdag 13 juni

  • Klassiska kommunikationsmissar – hur du undviker dem
   Rebecka Sjöberg från Via TT om hur du bäst får spridning på dina nyheter och fångar journalisternas uppmärksamhet.
   Anmäl dig före 11 juni. Begränsat antal platser.

Plats: Grand Lounge kl 13-14

 • After Cowork kl 15-17  i cafét eller på vår takterass beroende på väder.
Boka din plats!

Co-workers

”Att arbeta på Norra Station känns nytt, fräscht och spännande varje dag. Det blir aldrig tråkigt. Jag kan välja att arbeta på avskild tystare plats eller i öppet landskap för en mer social arbetsdag. För mig som mest jobbar hemifrån är det en superbra atmosfär att byta till emellanåt.”


Pelle Angvert

”På Norra Station är det en härlig miljö med bra arbetsplatser och trevliga co-workingkollegor. Här ordnas nätverksträffar och after works regelbundet – något som är värdefullt för mig som småföretagare. Vem vet – kanske uppstår nya spännande affärsidéer? Att det sedan är mycket god mat och gott fika i caféet är också ett stort plus. Jag ser nu fram emot att testa den härliga takterrassen med en kaffe tillsammans med mina co-workingkollegor där när det blir lite varmare.”

Linda Tillman

”Magiskt att kliva in på kontoret på Norra Station där kafferostningen pågår för fullt och sprider ljuvliga dofter ända ut i gränderna. Planering och jobb med dagens första kopp är inte alls en dum start på dagen. Här sitter jag några dagar i månaden för att nätverka, ha mina kundmöten och arbeta i en av stans mest läckra och kreativa kontorsmiljöer. Happy.”

Märit Jonsson