Coworking på Norra Station

Kontakta oss!

Coworking i Coronatider – funkar det?

På Norra Station har vi möjlighet att sitta och jobba på tre olika våningsplan och har gott om utrymme både bland skrivbordsplatser och i mötesrummen. Hos oss hittar man enkelt en avskild plats att arbeta från men är samtidigt en del av ett nätverk och den sociala gemenskap som finns i vårt community. Kontorslokalerna är tillgängliga 24/7, vilket ger en flexibilitet och gör att det finns gott om utrymme.

De medlemsfrukostar och event vi ordnar i lounge eller i cafét är i dagsläget inte publika utan sker i mindre grupp där vi har koll på avstånd och antal personer på plats.

Att gemensamt dela på kostnader för lokaler, skrivare, wifi och städ är förvisso smart och både ekonomiskt och miljömässigt hållbart, men coworking innebär så mycket mer. Den största nyttan gör coworking som mötesplats och som komplement till hemmakontoret. För att långsiktigt kunna arbeta på distans behöver vi mötas, både för att garantera fortsatt tillväxt i våra företag men också som de sociala varelser vi är. Att ha en fysisk plats att gå till för att arbeta och träffa andra över en kopp kaffe i loungen är kanske viktigare än någonsin.

Norra Station ligger centralt mitt i Östersunds centrum och nås enkelt via expresscykelvägar från alla kringliggande stadsdelar. Bilparkeringar finns i närheten och bussförbindelserna är goda. Flexibla arbetsdagar gör att coworking inte behöver bidra till trängsel i kollektivtrafiken.

Med fysisk distans och social gemenskap är Norra Station en mötesplats för framtiden.

Testa att jobba en dag i våra lokaler.

Boka en valfri dag för att testa vår coworking kostnadsfritt! Du får tillgång till en arbetsplats, wifi, tysta arbetsrum och fritt kaffe i vår lounge. Cafét bjuder på 20% rabatt på lunch och fika under din provjobbar-dag och Galleri LUX har utställningarsom du kan passa på att se. Du kan också ta del av föreläsningar, temafrukostar och after work som arrangeras i huset.

Varmt välkommen att höra av dig!

Nivåer av medlemskap på Norra Station

Vi har fem nivåer av medlemskap på Norra Station:
Fast heltid, Flex heltid, Power Up, Part Time 4 och Part Time 8

FAST HELTID

För dig som vill ha en fast arbetsplats med eget skrivbord.

FLEX HELTID

Passar dig som vill ha tillgång till din kontorsplats heltid men
inte behöver en fast plats.

POWER UP

Ge dina medarbetare ett inspirerande miljöombyte genom en kontorsplats på Norra Station 8 dagar i månaden som kan nyttjas av flera personer på företaget.

PART TIME 4/8

Sitt på Norra Station fyra eller åtta dagar i månaden på flex-plats.

I alla medlemskap ingår: – Fantastiska co-workers – Utrustade konferensrum – Låsbara skåp – Gemensamma ytor, pentry, lounge – Möblering från Kinnarps Östersund – Tillgång till skärmförvaring – Tillgång till dusch

Några av våra medlemmar

”Jag har en fast kontorsplats som jag använder de dagar jag inte är på resande fot. Som hemvändare har det varit mycket betydelsefullt för mig att ha möjligheten att kunna sitta på Norra Station. Jag får ”kollegor” – ett socialt sammanhang, det är också en fantastisk plattform för att bygga ett nätverk i, en för mig, ny stad. Att det dessutom är mycket hemtrevligt och att kaffet är gott är inte heller en nackdel 😊


Mari Nilsson, Expense Reduction Analysts, Fast plats heltid

”På Norra Station är det en härlig miljö med bra arbetsplatser och trevliga co-workingkollegor. Här ordnas nätverksträffar och after works regelbundet – något som är värdefullt för mig som småföretagare. Vem vet – kanske uppstår nya spännande affärsidéer? Att det sedan är mycket god mat och gott fika i caféet är också ett stort plus. Jag ser nu fram emot att testa den härliga takterrassen med en kaffe tillsammans med mina co-workingkollegor där när det blir lite varmare.”

Linda Tillman, Lolinn & Tillman, Flexplats heltid

”Magiskt att kliva in på kontoret på Norra Station där kafferostningen pågår för fullt och sprider ljuvliga dofter ända ut i gränderna. Planering och jobb med dagens första kopp är inte alls en dum start på dagen. Här sitter jag några dagar i månaden för att nätverka, ha mina kundmöten och arbeta i en av stans mest läckra och kreativa kontorsmiljöer. Happy.”

Märit Jonsson, Märit Jonsson Design, Part Time 4

”Jag arbetar annars hemifrån som geolog på en teknisk konsultfirma i Göteborg, men bor sedan ca 2 år i Östersund. Jag använder min plats på Norra Station som en plats att träffa människor och knyta kontakter både personligt men även om möjligt yrkesmässigt. Dessutom är det ett sätt att variera arbetssituationen och inte bara arbeta hemma. Att ha en arbetsplats att gå till ibland. Men framförallt så är miljön väldigt trevlig och människorna jag träffar där stimulerande och trevliga!”

Peter Danielsson, Bergab, Part Time 4

”Sitter på Norra Station en dag i veckan och delar kontorsplatsen med mina kollegor. Vi uppskattar att det är nära och enkelt att ta sig hit när jag samlar kollegor som kommer till stan med buss eller tåg. Vi bokar också konferensrummen ofta, till möten och sammankomster och så har vi bokat Loungen ibland till mer offentliga event. Det är enkelt och läget är toppen. Konferensrummen är väldigt trevliga och bra utrustade. Ett bra sammanhang för att knyta nya kontakter också.”

Kerstin Örbo, Kulturutveckling Region Jämtland Härjedalen, Power Up

”Vissa dagar känner jag att jag behöver komma till en riktig arbetsplats för att få ut det mesta av min arbetsdag. Då passar Norra Station mig bra. Övrig tid reser jag eller sitter hemma och jobbar. Det ger mig möjlighet att knyta nya kontakter samtidigt som det är trevligt att ha kollegor då jag är den enda på mitt företag i Östersund. Det är alltid en välkomnande och varm stämning när man kommer till Norra Station. Det finns ju flera företag som erbjuder kontorsplatser och de har alla lite olika profil. Jag skulle rekommendera att komma in och provjobba för att känna på om det är rätt ställe för dig. Det gjorde jag och blev kvar.”

Charlotta Linnell, Sanmina, Part Time 8

”Jag har en fast plats och är här på heltid då min arbetsgivare Hummingbird Grupp & Konferens finns i Göteborg. Bland det bästa är att jag har dubbel uppsättning av kollegor. Det härliga gänget på Norra Station som jag träffar dagligen och mina kollegor på plats i Göteborg. Norra Station är den optimala platsen att lära sig av andra, utveckla ditt företag och starta givande samarbeten. Eftersom alla unika talanger samsas under samma tak blir det en självklarhet att hjälpa varandra.”

Linda Jeal, Hummingbird Grupp & Konferens, Fast plats heltid

Är du intresserad och vill boka/veta mer?

Kontakta Linda Carlander,
063- 14 58 00 (kl. 8-15)

apply@norra-station.nu